2010-07-28 15:30:07• hírek • Szatmar.ro

Nyerj belépőt a nyár legnagyobb bulijára

Nyerj jegyet a Szatmár.ro-val az augusztus 5 és 8 között, Nagykárolyban megrendezésre kerülő Öröm Fesztiválra. A négy napos eseményen a magyar fesztiválélet legjobbjai szórakoztatják a nagyérdeműt, mellettük pedig fiatal zenekarok, humoristák is várják a közönséget határon innen, és túlról.

A Nagykárolyi Öröm Fesztiválnak a város strandja és kempingje ad otthont. A négy napos eseményen három színpadon és egy nagy programsátorban zajlanak az események, de a termál strandon bárhol szembejöhet a látogatóval egy-két érdekesség.

Minden délután fiatal, többségben erdélyi magyar fiatalokból álló zenekarok lépnek fel a kisszínpadon, esténként pedig olyan zenekarok adnak koncertet, mint a Kowalsky Meg a Vega, a Hooligans, a PASO, a Quimby, a Ladánybene 27, az IrieMaffia vagy éppen Ganxsta Zolee és a Kartel.

A koncertek előtt és közben alternatív szórakozási lehetőséget is kínálnak a nagykárolyi fesztiválra érkezőknek. Fellép a 4 for Dance és a Folk Error, szövegel Badár Sándor és Rokker Zsolti, Bakáts Tibor pedig a Tilos Rádióval települ ki egy napra. Settenkedő több közönségtalálkozót is moderál majd, a gasztrobarátok pedig a Paprika Televízióból ismert Kozi és Döme zsűrizése alatt főzhetik meg kedvencüket. Lesz freestyle foci bemutató, képregény workshop és „nem létező tárgyak interaktív tárlata" is.

A Szatmár.ro olvasói közül két személy egy-egy négynapos, a fesztivál teljes idejére szóló belépőjegyet (karkötőt) nyerhetnek legújabb nyereményjátékunkon. A feladat egyszerű, csak válaszolni kell a következő kérdésre: Mi lesz a helyszíne az első alkalommal megrendezett Nagykárolyi Öröm Fesztiválnak?

A helyes választ tartalmazó e-mailt mától augusztus 3-án, 11 óráig várjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címre. A sorsolást követő eredményhirdetésre ugyancsak augusztus 3-án, déli 12 órakor fog sor kerülni. Az e-mailben mindenképp szerepelnie kell a játékos pontos nevének és telefonszámának, hiszen - ahogy már megszokhattátok - a szerencsés nyerteseket telefonon értesítjük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: